Siivouspalvelut erikoiskohteisiin

Palvelemme ammattitaidolla ja luottamuksella myös erikoiskohteiden siivouksissa ja puhdistustöissä. Puhdistamme myös sellaisia paikkoja, joihin muut eivät suostu menemään. Olemme toiminta-alueellamme Päijät-Hämeessä yksi harvoista kuolinsiivouksia tekevistä siivousalan yrityksistä ja kuolinpesien tyhjennys ja siivous kuuluvat palveluihimme . Myös hajunpoisto ja desinfiointi vaativat vahvaa erikoisosaamista ja -välineitä, jotta tiloista saadaan taatusti raikkaat ja puhtaat.

Hajunpoistot

Perussiivous ei aina riitä. Asunnossa on saatettu tupakoida sisällä, alkoholi ja päihteet haisevat vahvasti, tai siellä on valmistettu erityisen paljon rasvaisia ruokia. Poistamme epämiellyttäviä hajuja esimerkiksi otsonoinnin avulla, jolla saadaan puhdistettua myös hankalat paikat, kuten patterien taustat. Ota yhteyttä, niin kerromme millä menetelmällä hajuista päästään tehokkaasti ja turvallisesti eroon.

Kalmasiivous

Kuolinhuoneistojen siivous on elämän päättymisen jälkien korjaamista mahdollisimman asianmukaisesti. Puhdistaminen on erityisen haastavaa, jos vainaja on ollut menehtyneenä asunnossa jo pitkään. Ruumiin hajotessa kehittyy voimakkaita nesteitä ja siten hajuhaittoja, jotka imeytyvät lattia- ja seinäpintoihin ja esimerkiksi irtaimistoon. Usein lattiapintaa joudutaan irrottamaan ja sen alla olevaa kerrosta poistamaan. A & M Kiinteistöpalveluiden ammattilaisilla on kokemusta kalmasiivouksista ja niiden vaatimista saneeraustöistä huoneistossa.

Kysy lisää erikoiskohteiden siivouksesta

Emme säikähdä ikäviäkään tilanteita tai haastavia puhdistuskohteita. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme olla avuksi.

Katso yhteystietomme

Siivoamme erikoiskohteiden lisäksi:

Kotitaloudet Taloyhtiöt Yritykset