Siivouspalvelut taloyhtiöille

Tervetuloa siistiin taloyhtiöön! A & M Kiinteistöpalvelut vastaa jo lukuisten taloyhtiöiden siivouspalveluista Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella. Ammattitaitoinen siivousjälki, riittävät siivousvälit ja asukkaiden osallistuminen siisteyden ylläpitoon tuottavat parhaan lopputuloksen. Siisti yleisilme, puhtaat porraskäytävät ja yhteistilat lisäävät asumisen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Siisti taloyhtiö houkuttelee myös uusia asukkaita taloyhtiöön.

Jos omassa taloyhtiössänne ollaan tyytymättömiä nykyiseen siivouslaatuun tai haluatte kilpailuttaa siivoussopimuksen, kysy tarjous! Kilpailukykyinen tarjouksemme kattaa sovitut työt ja kohteet porraskäytävistä yhteistiloihin.

Porrassiivous

Porraskäytävät ja sisääntulokerros vaativat säännöllistä ylläpitosiivousta. Pihalta kulkeutuu jatkuvasti hiekkaa, lehtiä, likaa ja pölyä rappukäytäviin niin asukkaiden kuin lemmikkieläintenkin mukana. Myös vuodenaika vaikuttaa siivoustarpeeseen: kesällä ei tarvitse mopata niin usein kuin syksyn kurakeleillä. Porrassiivoukseen kuuluu usein myös porraskäytävien lasiovien puhdistus ja seinien tahrojen poisto.

Yleistilojen perussiivous

Yleisten tilojen ylläpito- ja perussiivous kattaa taloyhtiön asukkaiden yhteiskäyttöiset tilat, kuten saunatilat, pesutuvan, vintin ja pitkät kellarikäytävät. Yksityiskohdat valopainikkeiden ja käsipuiden putsaamista myöten määritellään siivoussopimuksessa. Kun kaikki taloyhtiössä tietävät, miten ja koska siivous tehdään, tyytyväisyys lisääntyy ja asumisviihtyvyys paranee.

Kysy siivoustarjous taloyhtiölle

Räätälöimme siivouspalvelut tarpeen mukaan. Sopimukseen kirjataan tarkasti kaikki tehtävät siivoustyöt, siivouskerrat tai -välit, sovitut hinnat sekä muut tärkeät yksityiskohdat.

Katso yhteystietomme

Siivoamme taloyhtiöiden lisäksi:

Erikoiskohteet Kotitaloudet Yritykset