Siivouspalvelut yrityksille

Etsitkö luotettavaa siivousfirmaa vastaamaan toimitilojen siivouksesta, raikkaasta yleisilmeestä ja viihtyisyydestä? Haluatko varmistaa tuotantotilojen turvallisuuden?

A & M Kiinteistöpalveluilla toimitilojen ja liikekiinteistöjen siivous on osaavien ja kokeneiden siivousalan ammattilaisten käsissä. Siivouksissa käytämme aina ammattitason puhdistusaineita ja -välineitä, jotka tehoavat vaikeaankin likaan.

Palvelumme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, kohteen erityisvaatimukset ja tilan käyttäjien tarpeet. Ylläpitosiivouksen lisäksi teemme yrityskohteissa kausi- ja erikoissiivouksia sekä muuttosiivouksia tarpeen mukaan.

Toimistosiivous

Ylläpitosiivous tarkoittaa toimiston säännöllistä siivousta, kuten viikkosiivousta sovittuna päivänä. Lisäksi teemme tarpeen mukaan lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunanpesut, tekstiilipintojen höyrypuhdistukset ja suursiivoukset. Siistissä toimistossa on ilo työskennellä sekä ottaa asiakkaat ja yritysvieraat vastaan. Kosketuspintojen puhtaus myös ehkäisee tartuntatautien leviämistä ja lisää työntekijöiden hyvinvointia flunssakausina.

Toimitila- ja kiinteistösiivous

Siivouspalvelut ovat tärkeä osa kiinteistön kunnossapitoa ja tilojen käytettävyyttä. Kiinteistösiivoukseen voi kuulua koko kiinteistöjen siivous yksittäisine toimi- ja liiketiloineen, porrashuoneineen ja yhteistiloineen, tai osa siitä. Mitä suurempi kiinteistökokonaisuus on, sitä tärkeämpää on siivoustarpeiden yksityiskohtainen kartoittaminen paikan päällä.

Liiketila- ja myymäläsiivous

Liiketilojen edustavuuteen, viihtyvyyteen, hygieenisyyteen ja turvallisuuteen kannattaa panostaa. Vain siistit myymälä- tai ravintolatilat puhtaine ikkunoineen houkuttelevat asiakkaita ostoksille ja syömään. Säännöllisellä siivouksella varmistetaan kaupan ja ravintolan toiminnalle yhdessä määritelty puhtaustaso ja sen ylläpitäminen. Siivouspalvelut räätälöidään tarpeiden mukaan, tila tilalta ja pinta pinnalta.

Kysy tarjous toimitilasiivouksesta

Räätälöimme siivouspalvelut tarpeen mukaan. Sopimukseen kirjataan tarkasti kaikki tehtävät siivoustyöt, siivouskerrat tai -välit, sovitut hinnat sekä muut tärkeät yksityiskohdat.

Katso yhteystietomme

Siivoamme toimitilojen lisäksi:

Erikoiskohteet Kotitaloudet Taloyhtiöt