Siivouspalvelut erikoiskohteisiin ja kuolinpesille

Onko siivottava kohteesi erityisen hankala tai siivouksen tarve on tavallista suurempi? Palvelemme ammattitaidolla ja luottamuksella myös erityiskohteiden siivouksissa ja puhdistustöissä. Huolehdimme kaikista erikoissiivouksista tarpeesi mukaan ja varmistamme siisteyden laadukkaan jäljen ammattilaistemme asiantuntemuksella.

Toiminta-alueellamme Päijät-Hämeessä A&M Kiinteistöpalvelut on yksi harvoista siivousliikkeistä, joka tarjoaa kuolinsiivouksia ikävän tilanteen yllättäessä. Puhdistamme myös sellaisia paikkoja, joihin muut eivät suostu menemään esimerkiksi voimakkaiden hajuhaittojen vuoksi. Kalmasiivoukset ja kuolinpesien tyhjennykset sekä erikoissiivouksessa tarvittava hajunpoisto ja desinfiointi vaativat vahvaa erikoisosaamista ja -välineitä, jotta tiloista saadaan taatusti raikkaat ja puhtaat. Hoidamme erityissiivoukset aina hienotunteisesti ja kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.

Hajunpoistot - otsonointi

Perussiivous tai yleissiivous ei aina riitä, vaan tarvitaan järeämpiä työvälineitä hajujen poistoon. Asunnossa on saatettu tupakoida sisällä, alkoholi ja päihteet tuoksahtavat ikävästi tai huoneistossa on valmistettu erityisen paljon rasvaisia ruokia. Kaikki nämä jättävät jälkeensä ikävän pinttyneen hajuhaitan. Poistamme epämiellyttäviä hajuja tehokkaasti esimerkiksi otsonoinnin avulla, jolla saadaan puhdistettua myös hankalat paikat, kuten patterien taustat. Perusteellinen asunnon tai muun kohteen hajunpoisto varmistaa käyttömukavuuden ja raikkaan tuoksun sekä kohteen käytettävyyden jatkossa.
Hajunpoisto on olennainen osa perusteellista erikoissiivousta. Ota yhteyttä, niin kerromme millä menetelmällä hajunpoisto onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Kalmasiivous

Kalmasiivoukset eli kuolinhuoneistojen siivous on elämän päättymisen jälkien korjaamista mahdollisimman asianmukaisesti. Kalmasiivous on erityisen haastavaa, jos vainaja on ollut menehtyneenä asunnossa jo pidemmän aikaa. Tällöin siivous vaatii aina ammattilaisen erikoisosaamista. On mahdollista, että huoneistoon ja irtaimistoon on pinttynyt voimakkaita hajuja ja esimerkiksi ruumiin nesteet ovat imeytyneet lattia- ja seinäpintoihin. Toisinaan lattiapintaa joudutaan irrottamaan ja sen alla olevaa kerrosta poistamaan. A & M Kiinteistöpalveluiden ammattilaisilla on kokemusta kalmasiivouksista ja niiden vaatimista saneeraustöistä huoneistossa.

Kysy lisää erikoiskohteiden siivouksesta

Emme säikähdä ikäviäkään tilanteita, haastavia puhdistuskohteita tai työlästä hajunpoistoa. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme olla avuksi erikoissiivouksissa.

Katso yhteystietomme

Siivoamme erikoiskohteiden lisäksi:

Kotisiivous Taloyhtiöille Yrityksille