Siivouspalvelut taloyhtiöille, Porrassiivous

Tervetuloa siistiin taloyhtiöön! A & M Kiinteistöpalvelut vastaa lukuisten taloyhtiöiden siivouspalveluista ja kiinteistön puhtauden ylläpidosta Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella. Ammattitaitoinen kumppani taloyhtiösi siivouspalveluissa huolehtii laadukkaasta siivouksesta, työnjäljestä ja siivouksen aikatauluista. Paras lopputulos syntyy asukkaiden osallistuessa siisteyden ylläpitoon esimerkiksi ulko-ovella jalat mattoon pyyhkimällä.

Taloyhtiön siisti yleisilme, puhtaat porraskäytävät ja yhteistilat lisäävät asumisen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Siisti ja hyvin ylläpidetty taloyhtiö porrassiivouksineen houkuttelee myös uusia asukkaita taloon.

Mikä on siivouspalveluiden hinta taloyhtiöille?

Pieni ja kodikas taloyhtiö tai suurempi asuinkiinteistö – tarjoamme laadukasta siivousta kaiken kokoisiin asuintaloihin. Mikäli omassa taloyhtiössänne ollaan tyytymättömiä nykyisiin siivouspalveluihin tai haluatte kilpailuttaa siivoussopimuksen, kysy siivouspalveluiden hinta meiltä! Teemme tarkan tarjouksen kaikista siivouspalveluista tarpeidenne mukaan kattaen sovitut siivouspalvelut ja puhtaanapitotyöt porrassiivouksesta yhteistiloihin.

Normaalien taloyhtiöissä tehtävien siivoustoimenpiteiden tuntiveloitus on 40 euroa + alv. 24%. Erikoispuhdistukset tai vaativat lianpoistot tarjoamme erikseen. Teemme jokaisessa siivouskohteessa maksuttoman arviokäynnin ja siivoussuunnitelman ennen lopullista työtilausta.

Porrassiivous, rappusiivous

Porraskäytävät ja sisääntulokerros likaantuvat taloyhtiössä helposti ja ne kaipaavatkin jatkuvaa ylläpitosiivousta. Pihalta kulkeutuu porraskäytäviin jatkuvasti hiekkaa, lehtiä ja likaa, jotka luovat epäsiisteyttä rappukäytäviin. Myös vuodenaika vaikuttaa porraskäytävien siivoustarpeeseen; syksyn kurakaudella on suurempi tarve mopata käytävät siisteiksi ja huolehtia portaiden puhtaudesta. Onneksi nämä on helppo hoitaa kuntoon, kun teemme tarvittavan taloyhtiön ylläpitosiivouksen! Porrassiivoukseen kuuluu usein myös porraskäytävien lasiovien puhdistus ja seinien tahrojen poisto.

Tee kanssamme sopimus taloyhtiösi siivouksesta ja huolehdimme rappukäytäväsi puhtaudesta säännöllisesti ja ammattitaidolla.

Yleisten tilojen perussiivous, yleissiivous

Puhtaus lisää taloyhtiösi arvoa ja asumisviihtyvyyttä. Taloyhtiön asukkaiden yhteisessä käytössä olevat tilat, kuten saunatilat, pesutupa, vintti ja pitkät kellarikäytävät, kaipaavat säännöllistä siivousta ja puhtaanapitoa. Tämä onnistuu parhaiten yleistilojen ylläpito- ja perussiivouksella, jonka ammattilainen suorittaa huolellisesti. Perussiivous ylläpitää siistiä ja raikasta yleisilmettä, jolloin asumismukavuus ja -turvallisuus taloyhtiössä paranevat. Taloyhtiön tilojen ylläpitoon tuotamme kaikki tarvitsemasi siivouspalvelut, kysy tarjousta!

Kysy siivoustarjous taloyhtiölle

Taloyhtiön porrassiivous? Yleisten tilojen perussiivous ja ylläpito? Räätälöimme siivouspalvelut tarpeen mukaan. Sopimukseen kirjataan tarkasti kaikki tehtävät siivoustyöt, siivouskerrat tai -välit, sovitut hinnat sekä muut tärkeät yksityiskohdat.

Katso yhteystietomme

Siivoamme taloyhtiöiden lisäksi:

Erikoissiivous Kotisiivous Yrityksille