Siivouspalvelut kotitalouksille

Mistä löytää aikaa ja energiaa kodin siivoamiseen, kun työpäivät venähtävät pitkiksi, illat kuluvat harrastuksissa tai viikot työmatkoilla? Otamme mielellämme vastuun kotisi siivouksesta viikoittain tai esimerkiksi muuttorumban keskellä. Kun me siivoamme, voit itse lähteä vaikkapa lenkille tai lasten kanssa harrastuksiin. Puhtautta säihkyvään ja hyväntuoksuiseen kotiin on ilo palata!

Toimimme myös ikäihmisten ja vanhusten apuna oman kodin suursiivouksissa ja siisteyden ylläpitämisessä. Kotisiivous on yhä suositumpaa, etenkin kun verottaja tukee sen käyttöä kotitalousvähennyksin!

Mikä on siivouspalveluiden hinta kotitalouksille?

Normaalien kotona tehtävien siivoustoimenpiteiden tuntiveloitus on 46 euroa. Erikoispuhdistukset tai vaativat lianpoistot tarjoamme erikseen. Teemme jokaisessa siivouskohteessa maksuttoman arviokäynnin ennen lopullista työtilausta.

Viikkosiivous, säännöllinen siivous

Tarvitaanko perheessäsi lisäkäsiä kodin siivoamiseen? Säännöllinen viikkosiivous on helpoin tapa pitää koti siistinä ja puhtaana. Viikkosiivous on ylläpitosiivoamista ja kattaa yleensä kodin tilat keittiötä, wc:tä sekä sauna- ja pesutiloja myöten. Viikkosiivous mitoitetaan kotisi ja tarpeittesi mukaan ja se on mahdollista keskeyttää pidemmäksi loma-ajaksi.

Kertasiivous

Kertasiivous tarkoittaa yksittäistä siivouspalvelua, kuten saunanpesua, lattioiden vahausta, mattohuoltoa tai kangassohvan pesua. Kertasiivouksesta on helppo siirtyä säännöllisen siivouspalvelun asiakkaaksi, jolloin voit käyttää vapaa-aikasi itselle ja perheelle tärkeisiin asioihin.

Suursiivous

Suursiivous on nimensä mukaisesti kattavampi kokonaisuus, johon kuuluu esimerkiksi lattioiden vahaus ja lasipintojen perusteellinen puhdistus. Teemme suursiivouksia kaikenkokoisiin koteihin kerros-, rivi- ja omakotitaloissa. Ehkäpä perhejuhlat tai joulu kolkuttaa ovella, ja koti pitäisi saada kerralla juhlakuntoon? Myös loma-asuntosi voi olla perusteellisen siivouksen tarpeessa esimerkiksi pitkän käyttötauon jälkeen. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ikkunanpesu

Puhtaat ja kirkkaat ikkunat tuovat valon ja maisemat kotiin. Ammattilaisen apu ja puhdistusvälineet ovat paikallaan etenkin, jos lasipintaa on tavallista enemmän tai ikkunat sijaitsevat korkealla tai muuten hankalassa paikassa. Muista tilata sälekaihtimien ja parvekelasien puhdistus erikseen.

Muuttosiivous

Muuttosiivous helpottaa elämää muuttokiireiden keskellä. Siivoamme vanhan kotisi muuton jäljiltä tai uuden kodin ennen muuttokuormasi saapumista. Muuttosiivous kattaa mm. pölyjen ja helposti irtoavien tahrojen poiston, lattioiden imuroinnin ja pesun, keittiön pintoineen sekä wc- ja pesutilojen siistimisen. Muista tilata parvekkeen ja terassin pesu tai esimerkiksi viemärien avaaminen erikseen.

Helpota arkeasi kodin siivoussopimuksella!

Räätälöimme siivouspalvelut tarpeen mukaan. Sopimukseen kirjataan tarkasti kaikki tehtävät siivoustyöt, siivouskerrat tai -välit, sovitut hinnat sekä muut tärkeät yksityiskohdat.

Katso yhteystietomme

Siivoamme kotitalouksien lisäksi:

Erikoissiivous Taloyhtiöille Yrityksille