Siivouspalvelut yrityksille

Haetko luotettavaa siivousliikettä tuottamaan siivouspalveluja yrityksellesi? Haluatko varmistaa tuotantotilojen turvallisuuden sopimussiivouksella? Tarjoamme yritystiloihin tarvitsemasi siivouspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla.

Puhtaat ja hyvin hoidetut toimitilat luovat miellyttävän ja turvallisen työympäristön, joten yrityksen siivouspalveluista huolehtiminen on tärkeää. Kun annat ammattilaistemme hoitaa toimitilasiivouksen puolestasi, voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

Tila kuin tila, me siivoamme sen

A&M Kiinteistöpalveluilla tuotamme kaikki toimitilojen ja liikekiinteistön siivouspalvelut yrityksille pitkällä kokemuksella ja laajalla ammattitaidolla. Hoidamme niin yksinkertaiset perussiivoukset kuin vaativatkin siivouskohteet. Vastaamme toimitilasiivouksista, myymäläsiivouksista ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Ylläpitosiivouksen lisäksi teemme yrityskohteissa kausi- ja erikoissiivouksia sekä muuttosiivouksia tarpeen mukaan.

Yrityssiivouksissa käytämme aina ammattitason puhdistusaineita ja -välineitä laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Mikä on siivouspalveluiden hinta yrityksille?

Normaalien toimistoissa ja myymälöissä tehtävien siivoustoimenpiteiden tuntiveloitus on 40 euroa + alv. 24%. Erikoispuhdistukset tai vaativat lianpoistot tarjoamme erikseen. Teemme jokaisessa siivouskohteessa maksuttoman arviokäynnin ja siivoussuunnitelman ennen lopullista työtilausta.

Toimistosiivous, konttorisiivous

Siisti toimisto on mielekäs työympäristö! Toimistosiivous on säännöllistä ylläpitosiivousta yrityksille, jossa huolehditaan viikkosiivouksesta sovittuna päivä. Lisäksi teemme tarpeen mukaan lattioiden pesut ja vahaukset toimistoon, ikkunanpesut, tekstiilipintojen höyrytyksen ja suursiivoukset liiketiloihin. Puhdas toimisto luo miellyttävät puitteet vastaanottaa asiakkaita ja tehdä töitä. Kosketuspintojen puhtaus myös ehkäisee tartuntatautien leviämistä ja lisää työntekijöiden hyvinvointia flunssakausina. Mikään lika ole meille liian vaikea puhdistaa!

Toimitilasiivous, kiinteistösiivous

Suurempi toimitila tai kokonainen kiinteistö vailla osaavaa siivousta? Siivouspalvelut ovat tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa ja tilojen käytettävyyttä. Toimitilasiivouksen kannattaakin valita ammattitaitoinen kumppani hoitamaan asiat puolestasi. Kiinteistösiivoukseen voi kuulua koko kiinteistön siivous yksittäisine toimi- ja liiketiloineen, porrashuoneineen ja yhteistiloineen tai vain osa näistä. Hoidamme toimitilasiivouksella kaiken kokoiset kohteet juuri tarpeesi mukaan.

Liiketilasiivous ja myymäläsiivous

Liiketilojen siisteyteen, viihtyvyyteen, hygieenisyyteen ja turvallisuuteen kannattaa panostaa tilaamalla laadukkaat liiketila- ja myymäläsiivoukset luotettavalta siivousliikkeeltä. Vain siistit myymälä- tai ravintolatilat houkuttelevat asiakkaita luokseen ja puhtaus luo miellyttävän vaikutelman. Säännöllinen siivouspalvelu varmistaa, että kaikki on kohdallaan ja, että kaupan ja ravintolan toiminnalla yhdessä määritelty puhtaustaso säilyy kohdallaan. Siivouspalvelut räätälöidään tarpeiden mukaan, tila tilalta ja pinta pinnalta. Kysy sopimussiivousta!

Kysy tarjous toimitilasiivouksesta

Arvioimme kohteesi siivoustarpeet kanssasi paikan päällä ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen toimitilasiivouksesta tarvittavalla laajuudella. Sopimukseen kirjataan tarkasti kaikki tehtävät siivoukset, siivouksen ajankohdat, sovitut hinnat sekä muut tärkeät yksityiskohdat.

Katso yhteystietomme

Siivoamme toimitilojen lisäksi:

Erikoissiivous Kotisiivous Taloyhtiöille